Русский Romana

Despre noi

Compania “Igiena Grup SRL” este  întreprindere cu drepturi depline de import si distribuire a solutiilor si utilajelor pentru curatare si dezinfectare, care şi-a făcut apariţia pe piaţa Republicii Moldova în anul 2006. Necătînd că întreprinderea  “Igiena Grup SRL” activează de puţin timp propune cea mai bună soluţie şi cele mai bune produse în sfera igienii pentru producătorii alimentari, industria vinicolă, restaurante, supermarkete, spălătorii auto, oficii.

“Igiena Grup SRL” este o societate cu raspundere limitata. Direcţia principală de activitate a companiei este importarea si distribuirea soluţiilor de spălare şi dezinfectare, îmbracaminte si încalţăminte de lucru, îmbrăcăminte de unică folosinţă, utilaj sanitaro-igienic din ţările europene.

Compania “Igiena Grup SRL” reprezintă pe piaţa locală produsele si tehnologiile firmelor europene ca: Sanechem (Polonia), Radex (Polonia), Plast (Polonia), Merida (Polonia), Hagleitner (Austria), Dydona (Polonia),  AJ Group (Polonia), Tenzi (Polonia), Kamal (Polonia), Vikan (Danimarca).

Succesul principal al companiei “Igiena Grup SRL” este calitatea producţiei şi a serviciilor acordate clienţilor. Bazîndu-se pe principiul dezvoltării dinamice, întreprinderea se orientează spre saturaţia cererii crescînde a pieţei, iar atingerea acestui scop este posibilă datorită celor 3 factori determinanţi. În I rînd – calitatea superioară, care corespunde necesităţii şi dorinţei consumatorului. În al II-lea rînd, este tendinţa de perfecţionare a producţiei. Toate acestea sînt posibile datorită celui de-al III-lea factor – calificarea şi profesionalismul angajaţilor companiei.


Vom fi bucuroşi să vă regăsim şi pe Dumneavoastră în lista noastră de clienţi !!!